Published On: lun, iun. 26th, 2017

Un sofer a fost prins de politie in timp ce gonea pe Scolilor

La data de 24 iunie, ora 15:20, politistii au oprit in trafic, pe strada Scolilor, un autoturism ce avea o viteza ce depasea limita legala admisa. Procedand la oprirea acestuia, politistii i-au solicitat conducatorului auto sa le inmaneze documentele personale si ale autoturismului, ocazie cu care acesta a afirmat ca nu are asupra sa permisul de conducere si cartea de identitate, furnizandu-le date false privind identitatea sa.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca este vorba despre un brailean, in varsta de 33 de ani, ce nu detine permis de conducere. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, la ora 19:00, politistii l-au depistat in trafic, pe strada Gradinii Publice, pe un brailean, in varsta de 39 de ani, in timp ce conducea autoturismul avand autorizatia de circulatie provizorie expirata din data de 3 mai.

Barbatul a fost condus la sediul politiei, unde i s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>