Published On: mie, iun. 21st, 2017

Un profesor de la liceul din Ianca l-a luat la injuraturi pe un coleg de catedra

In aceasta dimineata, doi profesori de la Liceul Teoretic “Constantin Angelescu Ianca” au avut un conflict verbal aprins. Inaintea sustinerea probei la matematica de la Evaluarea Nationala, profesorul de matematica P. Georgel discuta in fata liceului cu mai multi absolventi ai clasei a VIII-a care urma sa sustina proba la aceasta materie. In timp ce discutau, un coleg de catedra al profesorului respectiv a trecut pe langa acestia si fara un motiv concrect, profesorul Georgel l-a luat la injuraturi pe colegul sau.

Intrucat se desfasura proba la matematica, in zona erau prezenti mai multi jandarmi, care au aplanat rapid conflictul. Profesorul recalcitrant a fost sanctionat cu un avertisment, dar daca acesta va continua sa-si jigneasca colegul va fi sanctionat cu amenda. Se pare ca divergentele dintre cei doi sunt mai vechi si au pornit de la niste teze care nu ar fi fost corectate in timp util.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>