Published On: lun, iun. 19th, 2017

Un consilier judetean PNL catre primarul Dragomir: “Domnule primar, ce puneti pe Facebook nu sunt realizari, ci activitati normale”

Primarul Marian Dragomir obisnuieste sa fie foarte activ in mediul online, acolo unde posteaza des si ii tine pe braileni la curent cu activitatile intreprinse de Primarie. Recent, consilierul Mario Da’Ros(PNL) a comentat dur aceasta activitate a primarului pe Facebook. Acesta il sfatuieste pe edilul sef sa nu mai faca “tam-tam” pentru niste activitati normale. Totodata, acesta precizeaza ca acum o luna si jumatate, cand se intorcea de la Tulcea si-a taiat cauciucul la masina. Consilierul judetean face referire la drumul catre trecerea BAC Smardan, care arata ca dupa bombardament, pana in urma cu cateva zile, cand s-a turnat covor asfaltic, activitate promovata de Dragomir in mediul online.

”Domnule primar, nu sunt realizari, aceste activitati normale, ar trebui sa va preocupe fara sa faceti atat tam-tam! Vreau sa va spun, fara sa ma invinuiti de vreun motiv, ca acum o luna si jumatate, venind de la Tulcea, am taiat un cauciuc. Asta se intampla, pentru ca d-voastra nu v-a pasat absolut deloc, ca acest drum a stat nereparat ani buni!”, a spus Mario Da’Ros.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>