Published On: mar, iun. 20th, 2017

Un brailean a dat din lac in put / Acesta a fentat Politia Rutiera, dar nu i-a mai mers si cu Politia de Frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Braila efectueaza cercetari fata de un brailean care a fost depistat la volanul unui autoturism ce figura ca fiind unul neinmatriculat.

In ziua de vineri, 16 iunie, in jurul orei 09.30, politistul de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, aflat in serviciu la Perimetrul III — Zona Libera Braila, a oprit pentru verificari o autoutilitara marca Fiat Ducato, ce avea aplicate numere de circulatie provizorii, condusa de braileanul P.S., in varsta de 49 de ani.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul in cauza, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unor verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoutilitara marca Fiat Ducato are numarul de inmatriculare expirat din data de 09 iunie 2017.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>