Published On: mie, iun. 28th, 2017

Un argesean a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a jefuit cibernetic o societate comerciala din Braila

La data de 26 iunie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat o perchezitie domiciliara la un barbat, in vârsta de 42 de ani, din judetul Arges, banuit de complicitate la infractiunea de inselaciune, acesta fiind condus la sediul politiei pentru audieri.

Din probatoriul administrat a rezultat ca, in perioada octombrie 2015 – martie 2016, persoana banuita ar fi inlesnit transferul sumei de 179,374,99 de lei din contul bancar al unei societati comerciale din Braila intr-un alt cont bancar decât cel al partenerului comercial al acesteia.

Banuitul i-ar fi solicitat unei alte persoane sa-si deschida un cont bancar, sub pretextul angajarii sale la o societate comerciala si contra unei sume de bani, iar dupa deschiderea contului, ar fi intrat in posesia cardului bancar aferent contului in care au fost transferati banii.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar barbatul a fost retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 ore, pentru savârsirea infractiunii de complicitate la inselaciune si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In cursul acestei zile a fost prezentat instantei de judecata, fata de acesta fiind dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>