Published On: mar, iun. 20th, 2017

Transfer de Liga Campionilor pentru Dunarea Braila / O finalista a Ligii Campionilor din sezonul trecut a semnat cu Braila

In aceasta vara, HC Dunarea Braila a ramas fara mai multe jucatoare importante. Recent, echipa braileana a inceput sa miste pe piata transferurilor si la capitolul veniri. Dupa ce au fost prelungite contractele a doua dintre jucatoarele de baza in campionatul trecut, Elena Voicu si Gabriella Szucs, Braila a reusit si primul transfer. Dunarea a reusit sa semneze pentru un sezon cu o finalista in Liga Campionilor. Finalista cu HC Vardar, echipa care a sdrobit CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor si a pierdut la limita finala cu ETO Gyor, centrul Ilyina Dziyana va evolua la Dunarea Braila in urmatorul sezon.

In varsta de doar 21 de ani, jucatoarea din Belaras are un CV impresionant. Acesta a debutat in handbalul prefesionist la doar 16 ani, la echipa HC Gomel si are in palmares meciuri internationale atat cu echipele de club la care a activat, cat si la echipa nationala.

“Centru de Liga Campionilor la Dunarea Braila

Finalista cu HC Vardar in Liga Campionilor, in acest an, componenta a nationalei din Belarus inca de la 17 ani, centrul Ilyina Dziyana va evolua la Dunarea Braila in urmatorul sezon.

Nascuta in Gomel, Belarus, in 4 ianuarie 1996, Ilyina Dziyana a debutat la echipa mare, HC Gomel la doar 16 ani, participand cu aceasta la competitii internationale, Cupa Cupelor si Cupa EHF.

Componenta a lotului national din Belarus de la 17 ani, Ilyina a facut pasul repede spre marea performanta si in 2014 a ajuns la Astrakhanochka in Rusia cu care a evoluat de asemenea in Cupa EHF in sezoanele 2014-2015 si 2015-2016, ajungand in semifinalele competitiei.

In anul 2016 Ilyna a simtit gustul Ligii Campionilor aceasta evolund la HC Vardar echipa cu care a ajuns in finala competitiei”, se arata intr-o postare a clubului pe pagina de Facebook a echipei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>