Published On: vin, iun. 23rd, 2017

Timp de asteptare redus la controlul de securitate in Aeroportul Otopeni

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a venit cu o veste uriasa pentru calatori: timp de asteptare redus la controlul de securitate, in Aeroportul Otopeni. CNAB va finaliza, luna aceasta, proiectul de optimizare a controlului de securitate al pasagerilor si bagajelor de mana, la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), potrivit unui comunicat postat pe pagina oficiala a CNAB.

Acesta implica amplasarea de paturi de role la toate liniile de control de securitate, instalarea unor sisteme de recuperare a tavilor folosite pentru controlul bagajelor de mana si a unor statii de lucru pentru controlul secundar al acestor bagaje, anunta Libertatea.

Au fost deja instalate paturile de role si, in cursul saptamanii viitoare, vor fi amplasate atat sistemele de readucere a tavilor in zona de pregatire a pasagerilor pentru control, cat si statiile secundare, al caror rol este de a permite controlul separat al bagajelor suspecte, evitand blocarea liniei de control pana la verificarea acestora.

Implementarea acestui sistem va determina o importanta reducere a timpului de asteptare la controlul de securitate in Aeroportul Henri Coanda.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>