Published On: mar, iun. 6th, 2017

Teribilismul nu are limite de viteza / Un brailean a fost prins cu aproape 200 Km/h pe Autostrada Soarelui

Polistii de la Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei au surprins un brailean cand circula cu nu mai putin de 194 de kilometri pe ora. Soferul vitezoman a ramas fara permis.

Pe 4 iunie, un tanar din Braila fost prins de radar pe cand circula cu ametitoarea viteza de 194 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. Oamenii legii l-au oprit pe soferul vitezoman din cursa nebuneasca inainte ca acesta sa provoace un grav accident de circulatie. Brailean s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile si o amenda de peste 2.000 de lei.

Tanarul nu este singurul inconstient la volan prins de politisti.  Alti 14 soferi care au apasat prea mult pedala de acceleratie au fost prinsi de radar in aceeasi zi si trasi pe dreapta de politistii de la Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei. Ei vor fi pietoni pentru urmatoarele luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>