Published On: joi, iun. 15th, 2017

Substante anabolizante ascunse in cotiera unui autoturism

anabolizante cotieraIn P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit, ascunse in bagajele personale ale unui cetațean roman si in cotiera autoturismului cu care acesta se deplasa, 44 flacoane  si 49 de comprimate de substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

In ziua de 14 iunie, in jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița / judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, cetațeanul roman Oleg B., in varsta de 34 de ani, pasager intr-un autoturism inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in bagajele barbatului si in cotiera autoturismului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 44 flacoane si 49 comprimate de substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare totala de 33.000 lei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>