Published On: joi, iun. 8th, 2017

Statii SMART promise in campanie – peste 100, statii SMART in prezent – 0 / Marian Dragomir: “Am pus in bugetul pe anul acesta o suma de bani pentru 20 de statii”

Anul trecut, in plina campanie electorala Marian Dragomir le promitea brailenilor statii de autobuz moderne, de tip SMART, in care cetatenii nu vor plouati si vor putea vedea in timp real cat timp mai dureaza pana va ajunge autobuzul in statie.

“In Braila sunt 104 statii comune pentru autobuz si maxi taxi. Statiile de autobuz vor fi modernizate. Acestea vor fi din sticla rezistenta, cu iluminat si camere video monotorizate de politie. Spatiile publicitare din statii vor fi inchiriate prin licitatie publica, pentru a amortiza costurile modernizarii. Nu se va permite afisarea de reclama electorala, reclama la tigari si bauturi alcoolice. In fiecare statie de autobuz va exista un ecran electronic care va afisa informatii publice si timpul in care autobuzul de pe fiecare linie va sosi in statie”, spunea Dragomir la acea perioada.

Astazi, la aproape un an de cand Dragomir a devenit primarul Brailei, in oras nu exista nicio astfel de statie. Totusi, in cadrul unei conferinte de presa, edilul sef s-a aratat foarte increzator ca-si va respecta promisiunea din campanie in ceea ce priveste statiile SMART. Acesta a spus ca in bugetul Primariei pentru acest an a fost alocata o suma de bani pentru amenajarea de 20 de astfel de statii. Mai mult acesta a spus ca 99% va respecta termetul de doi ani promis in campanie.

“In ceea ce priveste statiile SMART, am pus in bugetul pe anul acesta o suma de bani pentru 20 de statii. Toate autobuzele de la Braicar au GPS in acest moment, au inceput sa implementeze, din informatiile pe care le am, procedura pentru a avea infrastructura in cadrul societatii, astfel incat atunci cand vom o avea si pe cea din statii, sa putem afisa timpii in mod real. Din informatiile pe care le am in proportie de 99% vom respecta termenul de doi ani promis in campanie”, a spus astazi Marian Dragomir intr-o conferinta de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>