Published On: mar, iun. 20th, 2017

Sfarsit tragic pentru un batran de 86 de ani / Acesta a fost lovit de un tren

Ieri, un batran in varsta de 86 de ani a avut partea de o moarte violenta, dupa ce a fost de un tren. Batranul a fost lovit de trenul personal care circula pe ruta Buzau – Galati, la podul de peste calea ferata din localitatea Plopu. Familia octogenarului sustine ca in ultima perioada batranul incepuse sa aiba un comportament ciudat. Acesta incepuse sa plece de acasa fara sa-si anunte familia, care ulterior trebuia sa-l caute pe batran. Chiar si in ziua tragediei acesta a disparut de acasa, iar apropiatii il cautau cand au aflat teribila veste, ca in jurul orei 17:00 a decedat dupa ce a fost lovit de tren.

Politistii deplasati la fata au demarat cercetarile, iar trupul batranului a fost transportat la Morga, in vederea realizarii necropsiei.

Dupa impact trenul a franat, oprindu-se dupa aproximativ 100 de metri, iar din aceasta cauza trenul a avut o intarziere de 41 de minute.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>