Published On: lun, iun. 19th, 2017

Scandal sexual de amploare! Politiste sub acoperire, transformate in prostituate pentru a “agata” nume grele din MAI, MAE, lideri politici si sefi de servicii secrete!

In aceasta perioada, Romania se afla in mijlocul celui mai mare scandal politic din ultimii ani, care ii are in prim plan pe seful PSD, Liviu Dragnea, si actualul premier, Sorin Grindeanu. In plin scandal politic, in presa centrala au aparut detalii picante despre un nou scandal, de aceasta data cu tenta sexuala.

Se vorbeste de un adevarat sexgate care ar implica si politicieni si cadre ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Este vorba de 'Scandalul Puica' de la care ar urma sa fie ulterior declansat cel mai mare SEXGATE din istoria tarii, sustine Reporterntv.ro

Ar fi vorba de o politista din cadrul Oficiului National pentru Protectia Martorilor (ONPM), dar care era in acelasi timp si pe statul de plata a ”Diviziei acoperitii” din celebrul ”Doi s’ un sfert” sub numele de Cod Puica a carui nume apare in mai multe rapoarte incendiare, sustine jurnalistul Catalin Tache in national.

”… in urma unor informari privind existenta unor vulnerabilitati alarmante atat in activitatea acesteia, dar si in grupul din care facea parte „Puica”, a fost declansata si una dintre cele mai complexe anchete ale Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Iar ancheta procurorilor anticoruptie a condus inclusiv la dispunerea desfasurarii unor perchezitii informatice efectuate in al doilea semestru al anului 2015 la sediul structurii vizate, marea surpriza constatata ulterior fiind legata de activitatea „paralela” a „politistei lui Grindeanu” care, desi „lancezea” oficial la Compartimentul Relatii internationale , de fapt „Protocolul” unitatii, se pare ca isi cam baga nasul in chestii mai mult decat delicate, care nu faceau nicidecum specificul activitatii ei profesionale. In acest sens este suficient sa amintim vulnerabilitatile gasite in cadrul perchezitiei informatice pe computerul care s-a aflat in semestrul al II-lea al anului 2015 in pavilionul A al sediului Oficiului National pentru Protectia Martorilor, camera 5!”, sustine jurnalistul.

Acesta face apoi referire la serioasele semne de intrebare privind relatiile ei la cel mai inalt varf al structurilor din MAI, dar si la varful politicii romanesti.

”…dupa cum reiese din rapoartele intrate in poosesia noastra in urma perchezitiilor informatice derulate in cea de a doua parte a anului 2015 s-a stabilit ca pe computerul cu pricina s-ar fi redactat materiale continand datele reale de identificare ale unor martori, desi specificul activitatii ei profesionale nu justifica in niciun fel acest lucru. Astfel a fost accesata si identitatea reala a martorului NTG, cetatean strain si a familei acestuia, cu totii relocati international in Romania. De asemenea, tot din perchezitia informatica a computerului de serviciu la care aceasta avea acces in 2015 ar fi rezultat si faptul ca „de pe acest computer se redactau rapoarte clasificate privind martorii din program, printre care si un anumit inculpat, in prezent comisar sef la o alta structura, din lotul Barascu – ONPM”, relateaza jurnalistul care sustine ca in curand va publica note informative care vor zgudui nu doar clasa politica ci si sistemul informational din Romania si din care reiese ca aceeasi persoana „a beneficiat in acest sens de recomandarile unor persoane influente, cu care intretine relatii intime in mod regulat, respectiv un om politic din cadrul PSD”.

Jurnalistul promite ca va fi declansat ”cel mai mare SEXGATE din istoria tarii si in care sunt dezvaluite politistele racolate si folosite apoi de catre DGPI pentru „agatarea” unor nume grele de la varful MAI, MAE, lideri politici si sefi de structuri informative!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>