Published On: sâm, iun. 3rd, 2017

Romania lovita de doua cutremure in mai putin de 24 de ore

Share This
Tags

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs, vineri dupa-amiaza, la ora locala 15:59, in judetul Buzau, conform datelor publicate pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).

Seismul s-a produs la o adancime de109,2 kilometri, iar cele mai apropiate localitati de epicentru au fost: Nehoiu (22 km), Mizil (46 km), Buzau (48 km), Covasna (52 km) si Intorsura Buzaului (55 km).

Mai mult, in aceasta noapte a avut loc un alt cutremur cu magnitudinea de 2.5 pe scara Richter, in judetul Buzau, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Seismul a avut loc la o adancime de 123 de kilometri si s-a inregistrat la ora 00.56.45.

Amintim ca cel mai mare cutremur din acest an s-a produs pe 8 februarie, in judetul Buzau, si a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimtit si la Bucuresti.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>