Published On: mie, iun. 7th, 2017

Romanca ucisa in Spania! Femeia a fost gasita in dormitor, cu mainile legate la spate.

Romanca ucisa in Spania! Valentina Chiriac avea 37 de ani si era de loc din Hanul Conachi, judetul Galati. Femeia se afla in Spania si principalul suspect este chiar sotul ei, de origine spaniol. Acesta a fost arestat si autoritatile au plasat fata lor, in varsta de 6 ani, in grija statului momentan.

Valentina Chiriac era casatorita cu un barbat din Spania cu care a facut o fetita. Micuta are acum 6 ani. Din nefericire, familia victimei nu are bani sa ii repatrieze trupul. Criminalistii sustin ca au nevoie de 6 saptamani pentru expertize, informeaza adevarul.ro.

Romanca locuia in Spania de mai bine de 10 ani. Aceasta a fost gasita moarta in propria casa din Collado Villalba, aproape de Madrid. Victima era pe patul din dormitor, avea mainile legate la spate si o punga din plastic pe cap. Criminalistii sustin ca moartea a survenit din cauza unui stop cardiac, cauzat de asfixia mecanica. Imprejurimile in care crima s-a intamplat nu sunt cunoscute inca.

Anchetatorii nu au gasit semne de efractie sau violenta, asa ca au exclus ipoteza unui jaf. Acestia sustin ca s-a incercat un soi de inscenare, dar nu este nimic clar. Pe camerele de supraveghere din exterior nu apar imagini cu persoane straine. Din acest motiv, atentia s-a indreptat asupra sotului Valentinei Chiriac: Jose Arellano, de 43 de ani.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca acum motivul. Presa spaniola suspecreaza fie violenta conjugala bazata pe un conflict, fie un joc sexual terminat prost. Oamenii care il cunosc pe Jose Arellano, patron de service auto, sustin ca omul era foarte linistit. Suspectul a fost arestat si nu poate fi eliberat pe cautiune.

Acest lucru indica faptul ca anchetatorii au o serie de dovezi impotriva lui, nu doar suspiciuni. Jose Arellano neaga cu vehementa faptul ca si-ar fi ucis sotia. In timpul crimei, fiica celor doi se afla la niste rude ale romancei, in Madrid. In prezent, un unchi vrea sa o ia in custodie. Pentru ca micuta are doar cetatenie spaniola, rudele nu o pot aduce aici.

Valentina ar mai avea 2 fete dintr-o casnicie anterioara care locuiesc in Romania, cu bunicii lor.

„A venit acasa pe 27 aprilie. Era cu sotul ei si erau fericiti. Chiar ma bucuram pentru ea. A fost si la tatal ei, i-a facut cumparaturile, iar apoi au plecat in Spania. Acum nu stiu daca s-au certat sau nu, parea un baiat bland. Ba chiar am spus ca fiica mea este mai vulcanica decat el, el mi s-a parut un baiat de nota zece”, a declarat mama Valentinei.

Trupul neinsufletit al romancei va sta in Spania inca 6 saptamani, cat au nevoie anchetatorii sa finalizeze ancheta. Familia din Romania nu are banii necesari repatrierii. Costurile se ridica la 10.000 de euro.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>