Published On: lun, iun. 26th, 2017

Procurorii pleaca pe capete din parchetul Laurei Kovesi

CSM trebuie sa se pronunte intr-o singura sedinta pe cererile formulte de sase procurori, care lasa DNA inclusiv pentru parchete de pe langa judecatorii. Cel mai cunoscut procuror care nu mai doreste sa lucreze sub doctorita Laura Kovesi este Claudiu Dumitrescu. Fost sef al Sectiei a II-a DNA, Dumitrescu cere acordul CSM pentru detasare ca expert OLAF.

claudiu_dumitrescu_foto_lujuLucruri interesante se intampla in DNA, parchet condus inca de Laura Kovesi, aflata in centrul unor scandaluri si dezvaluiri ce ii darama falsul soclu ridicat de aparatul de propaganda si de presa de casa. Procurorii incep sa plece pe capete din parchetul lui Kovesi ceea ce ar putea arata ca atmosfera din DNA este insuportabila.

Sectia pentru procurori a CSM urmeaza sa discute, in sedinta din 27 iunie 2017, cererile de plecare din DNA  a unor procurori. Sunt sase procurori fata de care CSM trebuie sa se pronunte, dupa ce acestia au solicitat sa fie lasati sa isi desfasoare activitatea la alte parchete. Interesant este ca unii dintre ei lasa DNA inclusiv pentru parchete de pe langa judecatorii.

Cel mai cunoscut procuror dintre cei care nu mai doresc sa lucreze sub Laura Kovesi este fostul sef al Sectiei a II-a DNA, Claudiu Dumitrescu (foto). In momentul de fata procuror sef al Serviciului pentru combaterea infractiunilor de coruptie impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene din cadrul DNA, Dumitrescu cere acordul Sectiei pentru procurori a CSM in vederea unei detasari in postul de expert al Oficiului European de Lupta Antifrauda (OLAF).

SURSA LUJU.RO

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>