Published On: mar, iun. 13th, 2017

Presedintele CJ Braila este convins ca la Chiscani exista “anumite personaje din viata publica a Brailei, care au anumite interese”

Luna trecuta, dupa ce asocierea Chiscaniului cu Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila in vederea dezvoltarii Statiunii Lacu Sarat a picat, pentru a doua oara, fostul primar al comunei, Ion Craciun, a spus public ca aceasta asociera nu s-a realizat din cauza unor persoane influente care au diferite interese in zona respectiva. Acesta a acuzat neregului la vanzarile de teren, santaj si mita. Aceste acuzatii au ajuns si la urechea presedintelui CJ, Francisk Chiriac. La cea mai recenta conferinta de presa, Chiriac a spus, referitor la aceste acuzatii, ca “nu fara foc nu iese fum”. Presedintele CJ a spus cu multa convingere in glas, ca din punctul sau de vedere, intr-adevar in zona respectiva sunt interese mari pentru anumite persoane influente din Braila. Totodata, acesta a precizat ca asocierea propusa de liderii braileni a picat tocmai din cauza acestor personaje.

“Se pare ca fara foc nu iese fum. Eu cred ca exista un sambure de adevar si ca acest sambure de adevar are la baza anumite personaje din viata publica a Brailei, care au anumite interese pe zona respectiva. Eu am aflat mai tarziu chestia asta. Tocmai de aceea nici nu a trecut la Chiscani, sub influenta acestor personaje, acea asociere. Si am spus tot ce am avut de spus pe subiect. Sunt anumite personaje publice sau mai putin publice, care au anumite interese pe zona respectiva si cred ca tocmai sub influenta lor acea asociere nu a trecut. Asta este parerea mea personala”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>