Published On: joi, iun. 8th, 2017

Politistii braileni mentin ordinea si siguranta publica

La data de 6 iunie, politisti din cadrul Biroului Rutier, impreuna cu cei ai Biroului Ordine Publica si Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, sprijiniti de luptatori din cadrul Seviciului pentru Actiuni Speciale, au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au au legitimat 110 persoane si au oprit in trafic 77 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 15 soferi.

De asemenea, au constatat 18 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 4.000 de lei, dintre care 10 in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 3 la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, si 3 la alte acte normative.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>