Published On: lun, iun. 12th, 2017

Piata Saraca si zona producatorilor din Piata Mare vor fi modernizate / Modernizarea de la Piata Microhala se va finaliza in aceasta vara

Recent, in cadrul ultimei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a spus ca in viitorul apropriat Piata Saraca si zona de producari din Piata Mare vor intra intr-o campanie de modernizare. Edilul sef sustine ca se vor folosi acealeasi structuri metalice ca si cele folosite in prezent la modernizarea pietei din Microhala. Totodata, acesta a spus ca lucrarile in aceasta zona s-au prelungit, deoarece pe timpul lucrarilor s-au descoperit mai multe “lucruri ascunse in subteran”, conducte care nu apareau in documente.

“Nu sunt atat de rapide, dar se lucreaza… Am inceput la Piata Microhala, s-au constatat in decursul desfasurarii lucrarilor foarte multe lucruri ascunse in subteran, pentru ca in anii ’60 nu existau schite cu toate acele conducte de apa, canalizare, cabluri electrice. S-au descoperit foarte multe care nu figurau pe planurile initiale, a fost nevoie de un timp pentru aprobarea in vederea devierii lor. In prezent s-au rezolvat toate acele probleme, se lucreaza, se toarna la stalpii aceia, se lucreaza la acoperis, urmeaza ca in cel mult o saptamana si jumatate sa vina si planseul, adica panourile acelea pentru acoperis. Intre timp au venit si noile tarabe. Urmeaza, eu zic, in cel mult o luna, sa finalizam aceasta piata, sa aratam primul model.

Urmeaza sa scoatem la licitatie publica piata de gros. Am avut o discutie in contradictoriu cu proiectantul care reactualizase sumele prevazute pentru proiect intr-un mod nereal din punctul nostru de vedere . Mai trebuie sa analizeze pentru ca propunerea lor este exagerata. Astfel de piete pe structuri metalice vor mai fi montate la Piata Saraca si in piata de producatori din Piata Mare. Vrem anul acesta sa intram cu proiectare si la anul vrem sa incepem constructia”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>