Published On: mie, iun. 21st, 2017

Piata de videochat din Romania a ajuns la 100 milioane de euro / Tara noastra este lider mondial in acest domeniu

“Tara noastra este lider mondial in domeniu si, in acelasi timp, un important contributor la bugetul de stat in conditiile in care estimarile ne arata ca vorbim de o afacere de 100 de milioane de euro anual”, se arata in comunicatul citat, informeaza MEDIAFAX.

La nivel mondial se estimeaza ca veniturile aduse de afacerea de videochat se ridica la doua miliarde de euro anual. Potrivit sursei citate, in România exista 100.000 de modele si aproximativ 3.000 de studiouri.

“Cresterea fulminanta a afacerii de videochat a dus insa la schimbari importante in domeniu. Au crescut pretentiile platformelor, ale utilizatorilor, dar si ale modelelor. Acestea din urma cauta sedii care sa le ofere conditii la cele mai inalte standarde, consiliere profesionala, styling profesional si confidentialitate absoluta”, se mai arata in comunicat.

Mai bine de 150 de milioane de oameni, adica 5% din utilizatorii de internet, apeleaza la serviciile de videochat, iar cei mai multi dintre ei sunt stabiliti in America de Nord. De altfel, una dintre cele mai importante platforme de profil este si unul din cele mai accesate site-uri din lume, cu 20 de milioane de abonati si 35-40 de milioane de accesari in fiecare zi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>