Published On: mie, iun. 28th, 2017

Paul Brummel, despre viitorul studentilor straini in Marea Britanie

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, spune ca, dupa Brexit, studentii si elevii din Romania care vor sa-si continue studiile in Marea Britanie vor beneficia de exact aceleasi conditii.

Paul Brummell recunoaste ca romanii care invata in prezent in Marea Britanie sunt printre cei mai buni studenti. Ambasadorul i-a premiat pe elevii cu merite deosebite de la British School of Bucharest, la ceremonia anuala de absolvire a copiilor de gimnaziu.

Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti: „Portile sunt deschise. Am stabilit, in Anglia si Tara Galilor, ca in anul academic 2018-2019 situatia studentilor straini sa fie absolut la fel ca pana acum, pentru toate tarile din Uniunea Europeana, inclusiv Romania.

Exista posibilitatea de a intra in universitati din Marea Britanie in fix aceleasi conditii ca acum. Bineinteles, in ceea ce priveste viitorul mai indepartat, suntem intr-o faza de negociere privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Nu stiu care vor fi rezultatele negocierilor, dar vreau sa spun ca universitatile britanice sunt printre cele mai bune universitati din lume, pentru ca sunt deschise sa primeasca cei mai buni studenti, din toate colturile lumii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>