Published On: mar, iun. 13th, 2017

Panica la bordul unui avion Tarom / Aeronava s-a intors de urgenta pe aeroport

Un avion Tarom care zbura pe ruta Bruxelles-Bucuresti si trebuia sa aterizeze la ora 14:00 pe Aeroportul International Henri Coanda s-a intors din drum dupa 20 de minute de zbor din cauza unor probleme tehnice aparute la unul dintre motoare, anunta compania.

“Cursa TAROM ROT 372 Bruxelles – Bucuresti, de astazi 13 Iunie 2017(n.r. ieri), operata cu aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul din Bruxelles la ora locala 10:26, s-a intors din drum dupa 20 minute de zbor din cauza unei probleme tehnice aparute la unul dintre motoare. Aeronava a aterizat in siguranta la Bruxelles, pasagerii au fost debarcati, primesc asistenta la sol si vor fi rerutati pe urmatoarea cursa a companiei TAROM”, se arata in comunicatul transmis de compania aeriana.

Aeronava urma sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti la ora 14:00, potrivit tabelei de sosiri de pe site-ul bucharestairports.ro.

Pe site-ul aeroportului din Bruxelles, zborul apare anulat. Aeronava trebuia sa decoleze la ora 10:20.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>