Published On: joi, iun. 22nd, 2017

Orgiile organizate de un transexual si o prostituata au scandalizat locatarii unui bloc de pe Calea Calarasilor

Mai multi locatari ai blocului 14 situat pe Calea Calarasilor s-au plans telefonic redactiei noastre, deranjati de faptul ca locatarii care ocupa un apartament la etajul patru, scara doi, fac zilnic petreceri.

“Nu stiu ce naiba se intampla acolo, dar e mereu muzica tare, rasete si nu de putine ori se aud gemete ale persoanelor care fac sex in apartament. Inteleg, ca poate sunt tineri, dar nici chiar asa. La politie nu am indraznit sa sunam, ca vin mereu multi barbati pe acolo si unii dintre ei sunt dubiosi”, a povestit unul dintre locatarii indignati de ce se intampla nopate de noapte in blocul in care locuieste.

trans_infobraila 2 “Sa stiti ca nu sunt numai fete acolo, sunt si din astia… fete care se dau baieti. L-am vazut pe unul rujat, machiat si cu o rochie mulata pe el”, a povestit alt locatar.

Reporterii Infobraila au incercat sa ia legatura cu cei care locuiesc in apartament, dar, desi se auzeau zgomote de pasi in interior, nu le-a deschis nimeni. Insa, o sursa bine informata, ne-a dezvaluit ca de fapt acolo este un bordel prin care se perinda prostituate si transexuali care se afla intr-in fel de “turneu” prin orasele tarii. “Organizeaza orgii pe bani, orgii la care participa atat transexualii dar si prostituatele care oo onsotesc. Deobicei, vine lume buna la astfel de chestii, insa nu sunt rare cazurile in care tot felul de “curiosi” vin sa faca sex cu un transexual, de exemplu”, a declarat sursa noastra, care a dorit, din motive lesne de inteles, sa ramana anonima.

Confirmarea spuselor sursei noastre a venit dupa ce am studiat, pe siteurile de profil, ofertele din Braila. Cand unul dintre reporteri s-a declarat hotarat sa intalneasca grupul “vesel” care scandaliza un bloc intreg a reusit sa ajunga, dupa mai multe convorbiri telefonice care il mutau din aproape in aproape de locatia respectiva chiar la scara doi, etajul patru al blocului 14 din Calea Calarasilor.

trans_infobraila 3Am aflat astfel ca pentru suma de 200 de lei puteam petrece “clipe minunate” cu un transexual obez cu aere de primadona. Daca am fi dorit si participarea colegei prostituate. Pretul ar fi urcat la 300 de lei pentru o ora de “nebunii”. Oferta generoasa a celor doi sau doua a fost refuzata de reporterul nostru, care s-a trezit admonestat de faptul ca le incurca programul foarte incarcat de brailenii care doresc sa se intalneasca in grup cu ei sau ele!Alaturat, aveti pozele primadonei, poze care amintesc de celebrul banc in care Bula il intreaba pe tatal sau ce este acela un transexual, iar acesta ii raspunde: “Intreaba-l pe ma-ta!”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>