Published On: vin, iun. 30th, 2017

Ordinea si siguranta publica asigurate de politistii braileni

In zilele de 27 si 28 iunie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila, sprijiniti de jandarmi, au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 11 unitati comerciale, legitimat 206 persoane si au verificat 143 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 53 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 66 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 22.680 de lei, dintre care 48 au fost pentru nerespectarea prevederilor  O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 14 la Legea 61/1990 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si patru la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au retras doua certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>