Published On: joi, iun. 15th, 2017

Ordinea si linistea publica asigurate de politistii braileni

In ziua de 13 iunie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroul Rutier, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au actionat, in municipiu si judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 3 societati comerciale, legitimat 45 de persoane si au verificat 50 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 20 de soferi.

De asemenea, au constatat 21 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 6.000 de lei, dintre care 17 in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 4 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>