Published On: joi, iun. 29th, 2017

O duba alba aduce caini in Braila / Marian Dragomir: “Rog cetatenii sa filmeze, sa fotografieze si sa ne trimita si numarul masinii pentru a putea lua masuri”

Toti brailenii au observat ca in ciuda eforturilor reprezentantilor celor de la Primarie si SUPAGL, numarul maidanezilor de pe strazile brailene nu scade absolut deloc, ba mai mult creste. Primarul Marian Dragomir a spus intr-o conferinta de presa ca a fost contactat de mai multi braileni care i-au adus la cunostinta ca noaptea, la diferite ore, o duba alba aduce caini maidanezi la noi in municipiu. Chiar daca pentru unii acest lucru poate parea o “teorie a conspiratiei”, edilul sef a spus ca cei care i-au relatat acest lucru sunt persoane reale si 90% dintre acestea sunt persoane cunoscute. Mai mult, acesta a spus ca la mijlocul lunii iunie, mai exact pe 16 iunie, a fost capturat un caine, care dupa cercetari s-a constatat ca apartinea unui galatean. Primarul a dorit sa faca apel la braileni care au informatii despre aceasta duba, care aduce caini in oras, sa contacteze autoritatile pentru a-i indentifica pe cei implicati.

“Au fost mai multe sesizari privind aducerea unor caini in municipiul Braila. Au existat persoane care mi-au transmis mesaje private privind faptul ca la anumite ore din noapte exista o duba de culoare alba care vine si descarca caini in diverse locatii din municipiul Braila. De fiecare data am solicitat sa ne transmita si un numar, nu s-a reusit acest lucru. Rog pe aceasta cale cetatenii care au informatii, sa filmeze, sa fotografieze si sa ne trimita si numarul masinii pentru a putea sa luam masuri. Dintre cainii pe care i-am capturat pe teritoriul orasului, care aveau cip si cu ajutorul SUPAGL Braila am facut verificarile, in cauza s-a descoperit ca in data de 16 iunie a fost capturat de pe domeniul public al municipiului Braila un caine maidanez cu un numar de cip inregistrat in serviciul de evidenta al cainilor cu stapan pe numele unei persoane din Galati. Am intocmit toate adresele necesare catre Directia Sanitar Veterinara Galati si catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati pentru efectuarea cercetarilor si aflarea modului prin care acest caine a ajuns in Braila. Avand in vedere faptul ca 90% dintre persoanele care mi-au comunicat acele lucruri sunt persoane reale, pe unele chiar le cunosc, cred ca zvonurile precum ca se aduc caini din alte parti in municipiul nostru sunt reale”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>