Published On: joi, iun. 29th, 2017

Noi achitari in dosare instrumentate de DNA

Parchetul lui Kovesi a incasat achitari pe linie in dosarul fostului sef al Directiei Juridice din Primaria Capitalei, avocatul Andrei Creci. Judecatoarea Irina Raluca Badescu de la CAB a dispus achitarea tuturor celor opt inculpati trimisi in judecata, pentru pretinse fapte de abuz in serviciu, printr-un rechizitoriu al procuroarei DNA Iuliana Crisan.

andrei creciInca un dosar al DNA a sarit in aer in instanta, iar alte opt achitari s-au adaugat la zestrea deja semnificativa pe care a strans-o parchetul Laurei Kovesi. DNA a incasat achitari in linie in dosarul in care procuroarea Iuliana Crisan la trimis in judecata, in 2014, pe fostul sef al Directiei Juridic din Primaria Capitalei, avocatul Andrei Creci, alaturi de alti sapte inculpati pentru pretinse fapte de abuz in serviciu.

Judecatoarea Irina Raluca Badescu de la Curtea de Apel Bucuresti a dispus, miercuri 28 iunie 2017, achitarea lui Andrei Creci, aparat de cunoscutul avocat Ovidiu Budusan, pentru infractiunea de abuz in serviciu avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui avantaj nepatrimonial. Achitarea lui Andrei Creci (foto) a fost data in temeiul art. 16 alin. (1) lit. b) teza I din Codul de procedura penala – "fapta nu este prevazuta de lege". Tot pe motiv ca fapta nu este prevazuta de lege judecatoarea Irina Raluca Badescu de la CAB a dispus achitarea Luminitei Mihutu, fosta sefa a Administratiei Fondului Imobiliar din Primaria Capitalei, dar si a celorlalti inculpati.

sursa luju.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>