Published On: joi, iun. 29th, 2017

Nicolita a semnat cu Aris Limassol

Banel Nicolita (32 de ani) este de azi noul jucator al lui Aris Limassol. Fostul international si-a pus semnatura pe un contract valabil pe un an cu formatia cipriota.

Dupa ce anul trecut ajunsese in liga a patra, la FC Faurei, iar apoi a retrogradat in liga a doua cu ASA Targu Mures, mijlocasul a prins un contract neasteptat in Cipru.

Trecut prin cariera pe la Saint-Etienne si Nantes, Nicolita va evolua in sezonul viitor la Aris Limassol.

"Am ales Aris pentru ca a fost singura oferta concreta pe care am avut-o. Am mai avut discutii cu doua echipe din tara, dar am preferat sa merg afara. Sunt pe final de cariera si m-am gandit la familia mea", a spus Nicolita, pentru Digi Sport, saptamana trecuta. Atunci mai erau de pus la punct mici detalii intre parti, dar cipriotii au fost parolitsti. Drept urmare, Banel a semnat azi cu echipa care a terminat pe locul 10 in prima liga sezonul trecut.

La noua sa echipa, fostul jucator al Stelei va fi coleg cu un alt roman: in varsta de 21 de ani, fundasul Andrei Radu a ajuns la Aris in vara anului trecut, iar in ultima editie de campionat a bifat 24 de meciuri.

37 de meciuri are Nicolita pentru Nationala Romaniei

Comentarii

comentariu

About the Author

-