Published On: mar, iun. 6th, 2017

Ministrul Muncii, anunt despre haosul provocat de legea salarizarii / Ce se intampla cu banii medicilor si profesorilor

Este haos de nedescris cu legea salarizarii, in special cu banii pentru medici si profesori. Acestia nu vor mai beneficia de majorarile promise de la 1 ianuarie, asa cum promisese Guvernul, care se confrunta acum cu o criza fara precedent.

Surse din Ministerul de finante afirma ca sumele alocate celor din sanatate nu vor mai creste cu 100%. Pe de alta parte, Ministrul muncii precizeaza ca una dintre variante ar fi ca aceste cresteri sa se faca esalonat: salariile tuturor bugetarilor vor fi majorare cu 25% de la 1 ianuarie, iar de la 1 martie cei din sanatate vor primi inca 75%, iar cei din educatie alti 25%.

Informatiile au fost confirmate de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, marti, in direct la Antena 3.

“De la 1 ianuarie 2018 toti bugetarii vor avea o crestere de 25%, de la 1 martie inca 25% pentru profesori. Medicii si asistentii au cresteri de peste 100% de la 1 martie, e varianta cu care noi vom intra in comisie. Au fost multe amendamente p care noi le-am acceptat de la Senat si Camera Deputatilor”, a spus Ministrul Muncii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>