Published On: mie, iun. 28th, 2017

Mihai Tudose comenteaza declaratiile celor de la SRI care i-au contrazis CV-ul

Premierul desemnat, Mihai Tudose, a reactionat intr-o declaratie in exclusivitate pentru stiripesurse.ro la informatiile prezentate in spatiul public de Academia Nationala de Informatii cu privire la activitatea sa didactica

Mihai Gadea a citit in Sinteza Zilei, raspunsul dat de premier, dupa ce Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" (ANIMV) a sustinut ca Mihai Tudose nu a fost incadrat si nu a predat niciodata acolo.

Tudose a spus ca cele spuse de Mihai Gadea sunt adevarate. Premierul desemnat sustine ca a luat titlul in 2014, iar materia era pentru 2015. Ulterior, a intrat in guvern, in 2014 si nu a mai mers sa predea pentru ca nu avea timp sa le faca pe amandoua.

”Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul in vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Intre timp am intrat in guvern in decembrie 2014 si nu am mai mers sa predau fiindca am considerat ca nu le pot face pe ambele in acelasi timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regaseste la venituri nici un leu de acolo si nici un contract de munca. Tot conform uzantelor universitare, daca nu te prezinti la post dupa ce incepe semestrul se disponibilizeaza postul. Sunt acuzat ca nu am vrut sa fac doua lucruri prost. Nu m-am dus sa am o sursa de venituri suplimentara ramanand dedicat muncii de la minister”, a declarat prim-ministrul desemnat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>