Published On: lun, iun. 19th, 2017

Mascatii si politistii “au periat” barurile si discotecile din Braila

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 16 si 17 iunie, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, sprijiniti de jandarmi, au actionat atât in municipiu, cât si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 25 de astfel de societati comerciale, legitimate 102 persoane, dintre care 9 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 64 de autovehicule. De asemenea, au fost constatate 45 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 10.365 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 23 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 20 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>