Published On: joi, iun. 8th, 2017

GALERIE FOTO: Mascatii au luat cu asalt comuna Movila Miresii

La data de 8 iunie, in intervalul ora 5:30 – 10:00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au desfasurat o actiune, pe raza comunei Movila Miresii si in municipiu, pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale, a furturilor din locuinte, anexe gospodaresti si din societati comerciale.

Totodata, acestia au efectuat 19 perchezitii la persoane banuite de comiterea unor infractiuni de furturi, acestea fiind conduse la sediul politiei pentru verificari.

Au fost identificate si audiate 4 persoane care se sustrageau cercetarilor in dosare penale aflate in lucru. De asemenea, politistii au instituit filtre rutiere, efectuand controale pentru prevenirea si combaterea incalcarii regulilor de circulatie rutiera. Au fost oprite in trafic 78 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 62 de soferi, si aplicate 18 sanctiuni contraventionale, cu amenzi in valoare totala de 2.600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Ca masura complementara, politistii au retras 5 certificate de inmatriculare. La perchezitii au participat si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>