Published On: joi, iun. 8th, 2017

Marian Dragomir: “Toate autobuzele Braicar cu instalatie de climatizare vor avea aerul conditionat pornit in aceasta vara”

La ultima conferinta de presa a primarului Dragomir, transportul in comun din municipiu a fost un subiect intens discutat. Anul trecut Dragomir spunea ca in unele autobuze Braicar care sunt dotate cu sistem de climatizare este foarte cald pentru ca soferii nu dau drumul la aerul conditinat. Intrebat daca acesta situatie va fi diferita in aceasta vara, edilul sef a dat asigurari ca pe tot parcursul verii in autobuzele care dispun de sisteme de climatizare, aerul conditionat va functiona. Mai mult, acesta a precizat ca noile autobuze care vor achizitionate vor dispune atat de aer conditionat, cat si de rampa pentru persoanele cu dizabilitati.

“Toate autobuzele care au prevazuta instalatie de aer conditionat o vor avea pornita in aceasta vara. Mai mult, toate autobuzele noi ce vor fi cumparate vor avea instalatie de climatizare si bineinteles asa cum legea ne obliga rampa pentru persoanele cu dizabilitati”, a declarat Marian Dragomir.

Dupa acesta scurta declaratie, un reprezentant al presei a tinut sa sublinieze ca in ciuda faptului ca autobuzele au rampa si aer conditioant, putine sunt cazurile cand acestea sunt folosite.

Raspunsul edilul sef a fost scurt si a spus ca atunci cand va vedea autobuze cu geamurile sau usile deschise va lua masuri. In plus acesta a spus ca nu au fost putine cazurile cand a fost informat de diferite persoane numarul autobuzului in care nu se folosea aerul conditionat.

“Din acest motiv am spus ca trebuie sa o foloseasca si atunci cand voi vedea geamuri deschise la autobuze sau usile deschise in mers cu siguranta inseamna ca la autobuzul respectiv nu foloseste aerul conditionat. In plus mai sunt si cetateni, inclusiv cunostinte, care merg cu mijloacelein comun si imi transmit numarul autobuzului in care se intampla acest lucru, cum s-a intamplat si anul trecut”, a adaugat acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>