Published On: lun, iun. 26th, 2017

Marian Dragomir: “Scad chiriile la ANL!”

chirii_anl_infobrailaIn weekend, primarul Marian Dragomir a anuntat, pe o retea de socializare, ca pe ordinea de zi a sedinte Consiliului Local Municipal din aceata luna se regaseste un proiect care prevede modificarea chiriilor ANL. Chiriile vor scadea substantial atat pentru chiriasii cu varsta sub 35 de ani, cat si pentru cei cu varsta peste 35 de ani.

Dragomir sustine ca prin acest mod sunt reparate gresesile din perioada Guvernului Ciolos cand chiriile au fost majorate. Dupa ce proiectul va trece de votul consilierilor locali chiriasii locuintelor ANL vor plati de acum cel mult un procent cuprins intre 10% si 30% din venit.

“SCAD CHIRIILE LA ANL!

Anul trecut Guvernul Ciolos crestea chiriile pentru tinerii care locuiesc la ANL.

Anul acesta dupa demersurile facute de asociatiile de chiriasi, Primaria Braila si alte primarii avem posibilitatea legala sa reparam greseala unui guvern care confunda orasele de provincie din Romania cu Bruxelles.

Va atasez un document demostrativ pentru tinerii sub 35 de ani si peste 35 ani (pentru a nu exsita confuzii, acestia au primit locuinte inainte de a implini 35 de ani)! Detalii vor fi afisate la avizierul fiecarui bloc in luna iulie.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal din luna iunie avem scaderea chiriilor la ANL”, a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>