Published On: joi, iun. 29th, 2017

Marian Dragomir: “Ridicam caini din municipiul Braila / Avem multe solicitari si vrem sa le dam curs”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a tinut sa precizeze ca “lupta” impotriva maidanezilor continua si in perioada urmatoare. In luna iulie se va organiza o noua campanie de sterilizare pe zona Vidin. Mai mult, acesta a subliniat ca in paralel cu aceasta campanie, angajatii SUPAGL vor ridica incepe sa si ridice cainii. Acestia vor fi insotiti de reprezentati ai Politiei pentru a nu avea probleme cu asa-zisii iubitori de animele care hranesc cainii la parterul blocurilor. Nu sunt putine cazurile in trecut, cand hingherii s-au dus la diferite blocuri sa ridice maidanezii si au fost luati la injuratori de acesti cetateni. De aceasta data oamenii legii vor avea grija ca astfel de scene sa nu se repete.

“Ridicam caini din municipiul Braila. Vreau sa fac o mentiunea ca echipele care ridica vor fi insotite de echipaje de Politie, ca urmare a unor evenimente neplacute care s-au desfasurat in perioada trecuta, in care acesti domni care poarta denumirea ad-hoc de hingheri au fost agresati, doar verbal pana in momentul de fata, intr-un mod foarte brutal de niste cetateni care hranesc la parterul blocului acei caini si nu doresc ca ei sa fie ridicati, facand scandal. Avem foarte multe solicitari de ridicare a cainilor, vrem sa le dam curs si trebuie sa asiguram toata protectia celor care merg sa ridice cainii.

Eu inteleg ca sunt iubitori ai animalelor dar daca ii iubesc atat de mult ori ii iau in casa sau in curte, daca nu ne lasa sa-i ridicam sa-i ducem la adapost unde mai avem locuri in momentul de fata”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>