Published On: vin, iun. 30th, 2017

Marian Dragomir: “In aceasta perioada am mers mai des cu autobuzul, pentru a verifica daca se porneste aerul conditionat”

Recent primarul Marian Dragomir a dat ordin ca toate in toate autobuzele Braicar dotate cu sistem de climatizare sa mearga aerul conditionat pe toata perioda verii. Chiar si asa, au existat braileni care au spus ca nu s-a intamplat mereu acest lucru si atunci cand s-a intamplat, la orele de varf, aerul conditionat nu face fata, iar in autobuzule supraaglomerate miroase urat. Intr-o conferinta de presa, edilul sef a spus ca in aceasta perioada a circulat mai des cu mijloacele de transport in comun, pentru a verifica personal daca aerul conditionat functioneaza. Mai mult, acesta a spus ca a rugat si mai multi colegi consilieri locali sa circule cu autobuzle Braicar si le-a recomandat acestora ca atunci cand indentifica diferite probleme sa le transmita conducerii.

"Am mers mai des cu autobuzele pentru a verifica personal si am mai rugat si pe alti colegi consilieri municipali sa mearga in paralel si sa transmita catre conducerea Braicar orice deficienta constatata. Cumpararea celor 20 de noi autobuze, dotate toate cu cele mai moderne instalatii de aer conditionat, rampa pentru persoanele cu dizabilitati, afisaj electrinic, camera video va avea un dublu impact. Pe de-o parte se vor reduce timpii de asteptare in statii prin introducerea unui numar suplimentar de 20 de autobuze in parcul societatii, iar pe de alta parte va creste confortul din punct de vedere al transportului pentru ca vor exista mai multe autobuze cu aer conditionat.

Semnalele de la cetateni sunt foarte bune in privinta pornirii aerului conditionat. Dar acum stiti cum e, orice padure mai are cate o uscatura, uscatura apare ca urmare a unei neglijente sau ca urmare a unui act de vointa a unei persoane rau intentionate. Acum daca o persoana, un sofer uita sau nu doreste sa porneasca aerul conditionat nu putem sa blamam o societate intreaga, dar acea persoana trebuie sa raspunda. (…) Ieri(n.r. miercuri, 28 iunie), de exemplu, am venit la serviciu cu un autobuz normal, alaltaieri am mers cu autobuzul electric si vreau sa va spun ca cei pe care i-am vazut in acest autobuz au avut o opinie favorabila vizavi de modul in care acesta opereaza pe traseu, cat de silentios este, iar eu am constatat ca are si putere, in ceea ce priveste caacitatea  de transmisie si viteza, demarajele pe care acesta le poate lua. Este un mijloc modern, total nepoluant.  In anii urmatori, cand vom avea ghidurile lansate cu finantare europeana vom aplica cu siguranta, pentru a avea autobuze electrice in municipiul Braila”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>