Published On: vin, iun. 30th, 2017

Marian Dragomir: “Imi face placere sa postez pe Facebook / E o modalitatea de informare foarte buna”

Recent, liberalii braileni l-au sfatuit pe primarul Marian Dragomir sa nu mai posteze toate micile realizari pe Facebook si sa se concentreze mai mult pe proiectele mari ale orasului. In cea mai recenta conferinta de presa, edilul sef le-a raspuns acestor critici mai in gluma, mai in serios, numindu-i “invidiosi”. Mai mult, acesta cu zambetul pe buze, a spus ca tot acesti critici i-au dat posibilitatea sa se “laude” pe Facebook cu aceste reusite, pentru ca aceste lucruri nu au facute de unii dintre criticii sai la timpul lor. Totodata, primarul a spus ca Facebook este o metoda foarte buna de informare folosita de tineri, dar nu numai.

Sunt invidiosi! Stiti de ce faci aceste lucruri mici de care vorbesc respectivii?! Pentru ca nu le-au facut ei la vremea respectiva si trebuia sa le faca cineva. Daca le faceau si erau finalizate eu nu mai aveam posibilitatea sa le fructific si pe cele mici si ma ocupam doar de cele mari. In concluzie eu trebuie sa le fac pe toate azi.

Ma folosesc de Facebook. Este o metoda de promovare agreata de tinerii din ziua de astazi, de persoanele care au capacitatea de a folosi un smartphone, e normal, am s-o folosesc in continuare. Chiar imi face placere, sa stiti!

Este o modalitate de informare foarte buna. La toate aceste postari, atunci cand exista intrebari de bun simt, folosind termeni civilizati, raspund, asa cum ati vazut. Nu pot fi intotdeauna prezent… Doar eu am parola de la contul meu de la Facebook, vreau sa specific acest lucru, nimeni nu va avea vreodata parola de la e-mailul meu personal sau de la contul meu de FB personal. Doar eu postez, doar eu raspund. Nu pot sa ma clonez sau sa raspund de fiecare data, dar ati vazut, cam in 70-80% din cazuri, sunt prezent si dau raspunsurile, inclusiv celor care imi trimit mesaj pe privat”,  a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>