Published On: vin, iun. 30th, 2017

Marian Dragomir: “Elevii de la scolile gimnaziale, licee si scoli profesionale au ABONAMENTE SUBVENTIONATE CU 50% PE TOT ANUL CALENDARISTIC – adica si pe perioada vacantei”

Astazi, in cadrul unei sedintei Consiliului Local Municipal, consilierii locali prezenti au votat in unamitate proiectul prin care municipalitatea braileana ca acorda abonamente subventionate cu 50% pe toata perioada anului calendaristic. La scurt timp dupa votul consilierilor, primarul Marian Dragomir a postat pe contul sau de Facebook decizia acestora. Mai mult, edilul sef a subliniat faptul deputatii PSD au depus in proiectde lege prin care primariile sa poate acorda abomanente gratuite in totalitate pe tot parcursul anului calendaristic.

“Elevii de la scolile gimnaziale, licee si scoli profesionale au ABONAMENTE SUBVENTIONATE CU 50% PE TOT ANUL CALENDARISTIC – adica si pe perioada vacantei!!!

Le dorim elevilor o vacanta cat mai frumoasa, sa se distreze, sa participe la cat mai multe activitati si sa nu uite sa mearga si la "Biblioteca Judeana".

In paralel, deputatii PSD au depus un proiect de lege prin care primariile sa poata acorda abonamente gratuite (100%) tuturor elevilor pe tot anul calendaristic, avand in vedere opinia Prefecturii care a blocat primul nostru proiect de hotarare.

Luni este termenul limita cand poate fi contestata in instanta decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor prin care i s-a respins contestatia si apoi vom fi obligati sa ne judecam sau vom avea 20 de autobuze noi in Braila – 16 de medie capacitate si 4 de mica capacitate”, a scris Dragomir pe contul sau de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>