Published On: mie, iun. 14th, 2017

Lumina noilor LED-uri de la stalpii de iluminat este acoperita de copaci / Marian Dragomir: “S-a toaletat pe Garii, tocmai pentru a se ridica coronamentul deasupra corpurilor de iluminat pietonale”

De mai mult timp la nivelul intregului municipiu se desfasoara o campanie de inlocuire a becurilor traditionale a stalpilor de iluminat cu becuri LED mai puternice si mai economice. Recent, brailenii au semnalat ca lumina produsa de aceste noi becuri este acoperita de copacii de pe marginea strazii, care nu au fost toaletati. Problemele cele mai insemnata se regasesc in cartierul Viziru, unde lumina stalpilor de iluminat este acoperita aproape in totalitate. In cadrul celei mai recente conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a subliniat ca muncitorii Seroplant lucreaza in prezent la remedierea acestei probleme si ca in aceasta perioada “s-a toaletat pe Garii, tocmai pentru a se ridica coronamentul deasupra corpurilor de iluminat pietonale”. In plus, acesta a adaugat ca volumul de munca este foarte mare, iar angajatii Seroplant nu fac fata, pentru ca numarul lor este mic si sunt angrenati in mai multe lucrari la nivelul municipiului. Totodata, acestia au spus ca munca le este ingreunata si de masinile parcate pe marginea strazilor.

“Acum, in aceasta perioada, s-a toaletat pe Garii, tocmai pentru a se ridica coronamentul deasupra corpurilor de iluminat pietonale. Urmeaza sa se intre si pe celelalte artere. Am anticipat si noi acest lucru si am pus in practica. Numai ca, in paralel, echipele de la Seroplant au pregatit si zone din Municipiul Braila in ceea ce priveste taierea ierbii si mai au inca nevoie de angajati”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>