Published On: mar, iun. 13th, 2017

Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu la intalnirea pe care cei doi au avut-o aseara, spun surse politice. Astfel, in cadrul discutiilor care au avut loc la sediul PSD, Dragnea i-ar fi reprosat premierului intarzierile aplicarii unor masuri din programul de guvernare, printre care neimplementarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, sustine Antena3.

Aceste lucruri se intampla inainte de Comitetul Executiv National, acolo unde va fi prezentat raportul privind implementarea programului de guvernare.

Raspunsul pe care il da Sorin Grindeanu este de fiecare data negativ, asta spun surse politice apropiate acestor discutii. In urma acestor raspunsuri negative, vom vedea care va fi calea pe care partidul, in frunte cu Liviu Dragnea, o vor urma pentru debarcarea premierului, care pare sa fie varianta pe care au ales-o in urma acestui raport.

Premierul Sorin Grindeanu se pare ca a refuzat sa isi dea demisia si asta va conduce catre mai multe scenarii. Si anume, in Comitetul Executiv National, ii va fi retras sprijinul politic si pentru a forta demisia premierului vor fi solicitate si alte demisii ale unor oameni din interiorul Cabinetului Grindeanu. Un alt scenariu este acela de a depune motiune de cenzura impotriva propriului guvern.

Asadar, mai sunt 24 de ore pana cand vom afla daca mai avem un guvern.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>