Published On: lun, iun. 12th, 2017

Halep ar putea juca direct la Wimbledon, dupa finala pierduta la Roland Garros

Dupa finala pierduta la Roland Garros, Halep planuieste sa inceapa, dupa doua zile de pauza, pregatirea pentru sezonul de iarba desi nu e sigura de prezenta la turneul care va fi IN DIRECT la Digi Sport din 19 iunie.

”Sper sa fiu apta, sa ma duc si sa fac o treaba buna”, a zis Halep, care, dupa ce a fost intrebata daca ia in calcul sa nu mearga la Birmingham, a spus: ”Posibil, da”.

In cazul in care nu va evolua la Birmingham, Simona se va prezenta, la fel ca anul trecut, direct la Wimbledon fara sa joace un alt turneu turneu pe iarba.

Propulsata pe locul 2 WTA dupa finala de la Roland Garros, Halep are sansa de a deveni lider mondial inca de la Birmingham. Aflata la doar 185 de puncte de Angelique Kerber, romanca nu are nimic de aparat pe iarba britanica, spre deosebire de sportiva din Germania care anul trecut a ajuns pana in sferturi. Halep trebuie sa castige insa turneul, iar Kerber sa fie eliminata pana in semifinale.

”Astea sunt statistici pe care eu nu le analizeze. Daca va veni ziua in care voi fi numarul 1, bine, dar momentan vreau sa ma odihnesc ca sa pot sa fiu la 100%, sa pot sa intru din nou in competitie”, a mai spus romanca.

Simona Halep a devenit deja lider in clasamentul WTA Race to Singapore, care conteaza pentru stabilirea celor 8 jucatoare care vor merge la Turneul Campioanelor.

 

Sursa: digi24.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>