Published On: mie, iun. 28th, 2017

GALERIE FOTO / VIDEO: Rafuiala cu topoare intre doua clanuri interlope / Patru persoane si-au piedut viata

Trei barbati si o femeie au murit in noaptea de marti spre miercuri, la Focsani, in urma unei batai cu topoarele in care au fost implicate mai multe persoane. Cinci presupusi agresori sunt audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea.

Purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, a declarat ca mai multe persoane s-au batut in noaptea de marti spre miercuri, cu topoarele, pe o strada din Focsani.

In urma conflictului, trei barbati si o femeie au murit. Bogdan Toader a afirmat ca, teoretic, conflictul a fost spontan, izbucnit dupa ce persoanele implicate au consumat alcool, dar cauzele exacte urmeaza sa fie stabilite ulterior.

Surse din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea au declarat, la randul lor, ca cinci presupusi agresori sunt audiati la ora transmiterii acestei stiri. Conform acelorasi surse, la locul conflictului au fost gasite doua topoare.

Sursa video/foto: Monitorul de Vrancea

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>