Published On: lun, iun. 12th, 2017

GALERIE FOTO: Profa de mate a ajuns dupa gratii pentru ca a facut sex cu trei dintre elevii sai

Share This
Tags

Erin McAuliffe (25 de ani) a fost arestata pentru ca a intretinut relatii sexuale cu trei elevi adolescenti. Politistii au anchetat cazul o luna de zile, intervievand colegii si elevii scolii la care aceasta preda de aproape un an, gasindu-o vinovata.

Profesoara de matematica se afla in spatele gratiilor, fiind acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu elevii. Erin a fost arestata in Carolina de Nord, dupa ce s-au gasit dovezi care afirma faptul ca a facut sex cu doi baieti de 17 ani si unul de 16. Personalul din administratia institutiei a sesizat autoritatile dupa ce s-au adus la cunostinta cateva abateri suspecte din partea tutorelui. Profesoara a fost demisa de la scoala la care profesa din august, anul trecut.

”Am fost pe deplin cooperanti cu autoritatile locale in aplicarea legii, conform procesului de tratare a acestei probleme”, a declarat conducerea scolii, conform Mirror. Erin este detinuta inchisorii din Carteret County, urmand ca luni, 12 iunie, sa-si afle sentinta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>