Published On: mar, iun. 20th, 2017

GALERIE FOTO: O politista sexy a devenit vedeta pe Facebook, dupa ce a postat mai multe poze in care apare aproape dezbracata

Share This
Tags

O tanara politista din Orastie a devenit vedeta in mediul on-line datorita zecilor de fotografii pe care le-a publicat si in care apare in ipostaze sexy. Atena Elena se mandreste cu corpul sau si sustine ca femeile ar trebui sa aiba mai multa incredere in ele si sa se ingrijeasca, pentru a se simti frumoase.

Atena Elena Banut are 27 de ani si este politista la Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara. Lucreaza in Orastie, iar timpul liber si-l petrece in salile de fitness, in stranduri si aqua-parkuri.  Ceea ce o deosebeste pe tanara de colegii sai nu sunt doar tatuajele, ci pasiunea pentru fotografiile sexy. Si-a publicat pe pagina sa de Facebook zeci de imagini in care se infatiseaza aproape goala si se mandreste cu trupul sau. “Toate aceste imagini au facute in timpul meu liber”, povesteste Atena, adaugand ca ii place sa sa fie admirata.

“Eu nu sunt ipocrita si stiu ca femeile isi doresc admiratia sexului opus. Le-as spune fetelor sa isi urmeze visele si sa se puna pe ele pe primul loc, dar sa nu isi neglijeze cariera. Sa aiba grija de ele si sa investeasca in ele”, este sfatul pe care tanara politista il da femeilor care isi doresc sa se simta frumoase.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>