Published On: vin, iun. 16th, 2017

GALERIE FOTO: Cartierul Vidin, desprins din cartile de groaza ale lui Stephen King

In aceasta perioada “lupta” Primariei Braila impotriva tantarilor este in toi. Dupa ce s-au efectuat tratamente in mai multe cartiere din oras, ieri seara, a venit randul Vidinului. Desi Primaria a inceput recent o colaborare cu firma “Policolor” in cadrul campaniei “Coloram Romania” pentru a da o pata de culoare orasului nostru, cartierul Vidin arata aseara, dupa efectuarea tratamentelor, mai cenusiu ca niciodata. Pana acum, astfel de tratamente se efectuau dupa miezul noptii, cand toata lumea era in tara viselor. De aceasta data, SUPAGL a inceput lucrarile putin dupa ora 23:00, cand pe strazi mai era lume, chiar daca putina si in masini.

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii in care se poate observa cum cartierul Vidin pret de mai multe minute s-a trasformat intr-o scena desprinsa din filmele de groaza. Mai mult, cel care ne-a trimis fotografiile ne-a spus ca ii felicita pe cei de la Primarie si SUPAGL pentru ca incearca sa-i scape pe braileni de cosmarul tantarilor, dar a subliniat faptul ca tratamentele ar trebui facute dupa miezul noptii, cum s-a intamplat pana acum.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>