Published On: mar, iun. 6th, 2017

GALERIE FOTO: Cainii maidanezi au inceput sa “calareasca” masinile parcate / “La E-uri sunt haite de caini ziua dorm si noapte latra de nu ne putem odihni si calareste masinile”, a spus un brailean

De la zi la zi, strazile brailene “se bucura” de un numar tot mai mare de caini fara stapan. In aproape toate cartierele din oras, daca nu chiar in toate, brailenii stau cu frica-n san cand se intorc acasa seara, dupa ce se intuneca afara, sa nu fie muscati de dulanii dintre blocuri. Recent un brailean ne-a transmis ca de cand s-a incalzit afara locuitorilor din cartierul Viziru, de la “E-uri”, le este foarte greu sa se odihneasca noapte din cauza latratului de la caini. Mai mult, acesta sustine ca mai multi caini i-au zgariat masina. Braileanul isi doreste ca primarul sa ia masuri care sa conduca la rezolvarea acestei probleme intr-un timp cat mai scurt.

Citeste si: Marian Dragomir: “Este adevarat ca sunt caini in municipiu, motiv pentru care vom continua sterilizarile”

“Buna seara! Puteti posta poate vede si domnul primar stirea. La blocurile din Viziru, la "E-uri", sunt haite de caini ziua dorm si noapte latra de nu ne putem odihni si calareste masinile, sa se ia o masura. Mi-a facut masina varza.

Trebuie sa o revopsesc, revin cu imagini cum arata zgarieturile facute de caini si nu este singura, la un vecin i-a ros antena, si mie mi-a zgariat-o adanc”, ne-a spus braileanul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>