Published On: joi, iun. 8th, 2017

GALERIE FOTO: Asta inseamna sa fii mafiot / Doar in Braila cand afara ploua cu galeata, stropitoarele functioneaza la foc continuu

Share This
Tags

La sfarsitul lunii trecute, in mediul online a inceput sa circule o imagine in care se poate observa cum stropitoarele din Parcul Monument au pornit imediat dupa ce oprise ploaia. Cel care a postat aceasta imagine a facut haz de necaz spunand: “Ce se intampla imediat dupa ploaie? / Se da drumul la stripitori, pentru ca iarba sa nu-si dea seama ca ploaia s-a oprit.”

Astazi, si eu am fost martor la o scena trasa la indigo, dar intr-o alta locatie. Desi afara ploua cu galeata, aspersoarele din fara Primariei functionau de zor. Dar folosind principiul “cum ca apa prea multa niciodata nu strica” si cum suntem pe malul Dunarii avem din plin, hai sa folosim stropitoarele chiar si cand afara ploua. Adica pretul “scazut” la apa se simte si la buzunarul brailenilor care achita unul dintre cele mai piperate preturi pentru metrul cub de apa din tara.

Dupa aparitia pozei amintite mai sus, brailenii au comentat fie ironit, fie au incercat sa gaseasca o explicatie pentru care aspersoarele fuctioneaza si in zilele ploioase: “Sa nu uitam ca udam in fiecare dimineata iarba(gazonul)in statia de autobuz in bariera si pe ploaie”, “Erau programate sa porneasca si administratorul lor ori nu stie sa le reprogrameze ori… nu poate (din doua una)”, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>