Published On: lun, iun. 26th, 2017

Fructele si legumele, principalele tinte ale politistilor in acest weekend / Au confiscat aproximativ o tona de fructe si legume in cateva minute

La data de 23 iunie, politistii l-au depistat in trafic pe un brailean, in varsta de 49 de ani, in timp ce transporta cu autoturismul, pe DN 22B, cantitatea de 267 kg de fructe si legume, fara a detine documente de provenienta.

Tot pe DN 22B, politistii au depistat-o si pe o braileanca de 39 de ani, in timp ce transporta cu autoturismul cantitatea de 22 kg de struguri, fara a avea documente de provenienta pentru acestea.

De asemenea, politistii l-au depistat si pe un brailean de 37 de ani, in timp ce transporta cu autoturismul, pe DE 87, cantitatea de 650 kg de fructe si legume fara a avea pentru acestea documente de provenienta.

In toate cele trei cazuri, conducatorii auto au fost sanctionati contraventional cu amenda, iar marfa in cauza a fost ridicata in vederea confiscarii, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>