Published On: mar, iun. 20th, 2017

FRF si Primaria Braila se asociaza pentru reabilitarea Stadionului Progresul

Share This
Tags

In bugetul Primariei Braila pentru acest an exista suma de 180.000 de lei, bani cu care se doreste realizarea obiectivului de investitii “Reabilitarea Stadionului Municipal Progresul Braila”. Suma respectiva acopera serviciile de proiectare, precum si o parte din executia lucrarilor necesare amenajarii terenului de fotbal cu gazon sintetic.

Recent, Consiliul Local Municipal Braila a aprobat un acord de principiu, in vederea asocierii Primariei cu Federatia Romana de Fotbal, pentru amenajarea unei suprafete de joc cu gazon sintetic, pe care sa se desfasoare diferite competitii sportive. Concret, prin aceasta asociere se doreste revitalizarea terenului respectiv prin amenajarea terenului de joc cu gazon sintetic, modernizarea tribunei, precum si reabilitarea coprurilor de cladire cu destinatia de birouri, sala de sport, central, vestiare si spatiu depozitare.

Lucrarile cele mai importante vizeaza tribuna existenta in suprafata de 2.309 mp si reabilitatea cladirile in suprafata de 977 mp.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>