Published On: vin, iun. 16th, 2017

Francisk Chiriac: “Pana la finalul anului vrem sa facem 35 de km de covor asfaltic si 40.000 mp de plombe”

In cadrul ultimei conferinte de presa, presedintele CJ Braila, Francisk Chiriac a spus ca isi doreste ca pana la finalul acestui an se sa repare mai multe drumuri judete. Concert, acesta s-a aratat foarte increzator ca in urmatoarele luni se vor face 35 km de covor asfaltic si 40.000 mp de plombe. Totodata, Chiriac a spus ca este foarte multumit de faptul in aceasta saptamana s-a semnat un proiect in valoare de peste de 93 milioane lei cu finantare europeana pe POR, bani cu care vor fi modernizate patru tronsoane de drum judetean, ce insumeaza circa 60 de km si care traverseaza localitatile brailene Gulianca, Ariciu, Mihail Kogalniceanu, Boarca, Racovita, Custura, Gradistea, Sutesti, Ianca, Bordei Verde, Viziru.

“Suntem in grafic cu ce ne-am propus pe partea de drumuri judetene. Pe partea de plombari si covor asfaltic am depus documentatia pe SEAP, a fost respinsa o data, am pus-o din nou. Sunt mici detalii, speram ca la urmatoare ridicare pe SEAP sa nu mai avem contestatii de niciun fel si nici solicitari de clarificare, astfel incat sa intram in partea de procedura de achizitie si sa avem un castigator, sa incepem cat mai curand lucrarile. Eu v-am zis si sper ca la 1 septembrie – 15 septembrie sa fim cu constructorii pe drumuri. Avem destul timp, doua luni de zile, pentru ca procedura de covor asfaltic se face foate repede, sa ne indeplinim obiectivele pe care ni le-am propus anul acesta pe partea de covor asfaltic si plombari.

In aceste lucrari intra tromsoanele de drum foarte rele. Anul acesta vrem sa facem 35 de km de covor asfaltic si 40.000 mp de plombe, iar pentru la anul avem in calcul 50 de km de covor, iar daca la suma respectiva putem marja mai mult, adica putem licita cu un pret mai mic, putem mari numarul de kilometri”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>