Published On: lun, iun. 12th, 2017

Francisk Chiriac: “Am in vedere proiectul achizitionarii unui bac, dar acest proiect nu este prioritar / Prioritar este sa facem acea Directie de lucrari publice”

La cea mai recenta conferinta de presa, presedintele CJ Braila, Francisk Chiriac a spus ca proiectul achizitionarii unui bac cu care sa se faca transportul catre Insula Mare a Brailei nu este o prioritate in acest moment. Acesta sustine ca prioritatea numarul unu, este proiectul Directiei de lucrari publice. Acesta sustine ca directia respectiva va fi alcatuita din 16 oameni si ca va avea atributii diverse, de la amenajarea drumurilor judetene, la promovarea judetului. Mai mult, Chiriac a subliniat ca nu-si doreste o noua situatie ca in cazul Rocreativ, iar din acest motiv directia va avea un obiect de activitate definit clar.

“Am in vedere acel proiect, dar nu este prioritar. Prioritar pentru mine e sa facem acea Directie de lucrari publice. Initial, vom incepe cu 16 oameni in aceasta directie, deci va fi una mai mica. Ea va fi dusa la indeplinire doar pe parte scriptologica, ne vom opri acolo, dupa care urmatorul pas e sa ne gandim ce utilaje vom lua. Ne-am gandit la cateva utilaje, v-am spus ce ne dorim sa facem pe drumurile judetene: cosirea ierbii, indicatoare, marcaje, lucruri care lipsesc cu desavarsire in momentul de fata pe aceste drumuri. In momentul in care vom avea aceste utilaje, atunci vom si angaja respectivele persoane pe aceasta directie, ca sa nu picam in aceeasi plasa in care am picat cu societatea Rocreativ. Adica, am creat-o, dar nu i-am dat obiectul activitatii. De aceea incercam sa facem partea legala de infiintare a acestei directii cu posturile respective, luam utilajele si in momentul cand avem obiectul activitatii incepem si angajarile.

Si partea de bac. Dupa aceasta directie va incepe sa functioneze si vedem ca lucrurile merg in directia buna, luam in considerare si aceasta parte de bac. Nu am hotarat in momentul de fata. Sunt doua posibilitati: ori aici, pe partea de trecere bac Stanca, sa fie o alternativa la bacul de la Agricost, ori pe partea de Gropeni, tinand cont ca sunt mai apropiate localitatile din Insula. Daca ne reuseste cu aceasta directie sa intram foarte repede, s-o vad functionala si benefica, in secunda urmatoare ne apucam de partea  de strategie pentru bac”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>